Inspire BIO prezintă gama profesională Naturys – cosmetice BIO 100%

Totul despre vergeturi. Ce sunt, cum le prevenim, dar mai ales cum le tratăm?
8 aprilie 2020
Astăzi vorbim despre tine, despre frumusețe, despre zâmbete și piele fericită. Când te uiți la cel/cea din fața ta, îi poți vedea întreaga viață pe chip.
Oare dacă te-ai uita în oglindă, ce-ai spune despre persoana din reflexie? Care e povestea ta?
Adevărul este dur, când povestim despre lumea și mediul în care trăim astăzi. Poluarea, produsele de slabă calitate, ingredientele mai puțin cunoscute, dar incredibil de nocive ale anumitor cosmetice…toate au un impact negativ asupra pielii tale. Zi de zi, ne expunem unor factori externi care, în timp, ajung să afecteze nu doar aspectul pielii tale, ci și capabilitatea acesteia de a se vindeca, de a combate consecințele asociate acestora.
Cu certitudine ai auzit de produse BIO. Dar oare ce înseamnă asta, din punct de vedere al ingredientelor ce sunt menționate pe etichetă?
Este important să înțelegi că simpla asociere a cuvântului ”BIO” sau ”organic” cu numele unui produs sau brand, nu îl fac mai bun din punct de vedere calitativ.
De ce?
Pentru că legislația și reglementările din acest domeniu sunt concepute în așa fel încât producătorii care folosesc un procent minim de ingrediente organice, își pot promova produsele ca fiind BIO. Surprinzător, nu?
Pentru a putea beneficia de cele mai bune produse cosmetice, ideal ar fi să alegi o gamă profesională care folosește doar ingrediente organice, fiind astfel BIO 100%.
Specific, diferența între aceste cosmetice o face acțiunea pe care fiecare o are asupra pielii tale. Un produs care conține doar un anumit procent de ingrediente organice, îți va face mai mult rău decât bine. Pe măsură ce îl folosești, îți vei da seama că începi să ai de-a face cu anumite efecte adverse, ori un astfel de rezultat nu ar trebui să existe. La urma urmei, folosești un produs BIO, nu? Aceste probleme sunt o consecință directă a celorlalte ingrediente de pe etichetă, care nu au de-a face cu principiile BIO.
În schimb, produsele cosmetice BIO 100% au un efect blând asupra pielii tale, fiecare din acestea fiind creat special pentru un anumit tip de piele și cu scopul de a avea un rol adjuvant în probleme specifice. Când alegi cosmetice BIO 100%, faci mai mult decât să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea pielii tale.
Când alegi Inspire Bio, și mai specific gama Naturys a brand-ului italian Bema Cosmetici, alegi ce e mai bun pentru planetă, pentru că ingredientele folosite în crearea acestor produse organice provin dintr-o lume a proceselor sustenabile, care nu au un impact negativ asupra mediului și care nu au de-a face cu pesticide, testare pe animale și alte practici de care știm, pe care le condamnăm, dar despre care nu ne place să vorbim.
Motivul pentru am vrut să povestim puțin despre diferența între diversele tipuri de produse BIO de pe piață a fost faptul că ”BIO” și ”organic” au devenit tactici de marketing, având o putere extraordinară de influențare a alegerilor pe care le facem în materie de îngrijire a pielii.
Hai să promovăm informarea corectă, produsele cosmetice care sunt BIO cu adevărat și să facem alegeri responsabile, nu doar pentru noi înșine, dar și pentru mediul înconjurător.
Inspire Bio este distribuitor oficial al gamei BIO 100% - Naturys. Află care dintre produsele disponibile sunt cele mai potrivite pentru ritualul zilnic de îngrijire a pielii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 17 =