Informații utile

Cum cumpar?

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Acceseaza cosul de cumparaturi si urmeaza pasii spre finalizarea comenzii:

  • Selecteaza “Continua cu finalizarea comenzii”
  • Introdu datele de facturare si adresa de livrare
  • Selecteaza modalitatea de plata
  • Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimite comanda”.
  •  

Cat costa transportul?

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid, in maxim 2-3 zile de la plasarea comenzii.

Transportul este gratuit pentru comenzi de minim 300lei (doar la plata cu cardul), altfel transportul este de 25 lei (fara km exteriori- daca livrarea presupune km exteriori, vei fi informat despre costul transportului inainte sa trimitem coletul. )

Cum platesc? 

  • Plata Cash – Ramburs a produselor comandate se face în lei, integral, la livrare.Pentru livrarea la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
  • PLATA CARD ONLINE –  completezi datele cardului tau in noua fereastra “ Plati online” care se va deschide dupa ce plasezi comanda.   
  • Plata prin TRANSFER BANCAR – vei primi pe mail factura pentru comanda si detaliile de plata. Poti efectua plata direct in contul nostru prin transfer bancar.  

Cum RETURNEZ un produs si ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Conform legislatiei romane in vigoare, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Inspire Bio Solutions SRL pe adresa de email: comenzi@inspirebio.ro, ca doreste sa renunte la produsele achizitionate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Termenul acceptat de returnare a produselor este de 14 zile. Renuntarea la cumpararea produselor este valabila numai pentru persoanele fizice (conf art. 2 lit. b).

Produsul/produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, adica:
– sa fie returnat in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista). Ambalajul nu trebuie sa fie degradat
– produsul nu prezinta urme de uzura, modificare sau consum
– etichetele cu traducerea in limba romana sa nu fie dezlipite de pe produs

Clientul care returneaza produsul va suporta cheltuielile de transport.

Contravaloarea produselor returnate si acceptate la retur de Inspire Bio Solutions SRL va fi returnata clientului in maxim 30 de zile de la data returnarii. Taxele de transport nu vor fi returnate.

In mod exceptional, returnarea se poate face pe cheltuiala Inspire Bio Solutions SRL numai in cazul in care produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor din comanda cumparatorului sau prezinta vicii de fabricatie si numai in cazul in care cumparatorul a notificat in scris aceste probleme in termen de maxim 24 de ore de la receptionarea comenzii.

Pentru detalii suplimentare va rugam consultati Termeni si Conditii, art 7.